Neživotno osiguranje

Osiguranje imovine

Osiguranje imovine pruža zaštititu od neželjenih finansijskih gubitaka i obezbeđenje Vaše imovine.

Možete osigurati :

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Briga o sopstvenom zdravlju i o zdravlju porodice, jedan je od glavnih prioriteta svakog čoveka.

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje tokom cele godine omogućava usluge najboljih lekara i pokriće troškova lečenja, brzo i lako zakazivanje pregleda, savremene metode lečenja.

Ugovarač dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja može biti pravno lice koje ovim benefitom svoje zaposlene čini dodatno motivisanim i vezanim za kompaniju.

Putno zdravstveno osiguranje

Uskoro krećete na put. Počeli ste da prikupljate sva potrebna putna dokumenta, mape i brošure. Spakujete u kofer i polisu putnog osiguranja, i Vaš odmor može odmah da počne!

Odlazak u inostranstvo najčešće podrazumeva odmor od svakidašnjice, upoznavanje novih kultura i ispunjavanje slobodnog vremena zanimljivim aktivnostima, ali nosi sa sobom i nepredvidive rizike koji mogu nastati u putu ili tokom boravka. Ne zaboravite da su medicinska i putna asistencija veoma skupe u inostranstvu. Putno osiguranje pružiće Vama i Vašim najmilijima brzu, efikasnu i profesionalnu podršku u slučaju iznenadnih bolesti ili nesrećnog slučaja.

Moguće je ugovoriti dodatno osiguravajuće pokriće kojim se obezbeđuje pokriće troškova uzrokovanih virusom Covid-19.


*Kao šifru zastupnika preporuke upišite 35033


Brzo i lako samostalno izradite polisu putnog osiguranja klikom na linkove

  • Aplikacija za kupovinu osiguranja dostupna je 24/7
  • Polisa se dostavlja na imejl korisnika osiguranja
  • Bez dodatnih papira - polisu možete čuvati i u telefonu

Autoodgovornost

Osiguranje vlasnika motornih vozila od odgovornosti za štete načinjene trećim licima je obavezna vrsta osiguranja propisana Zakonom o obaveznom osiguranju u saobraćaju Republike Srbije.

Moguće je dodatno ugovoriti polisu autonezgode kojom se pokrivaju rizici za vozača i putnike u vozilu u momentu nastanka osiguranog slučaja i osiguranje stakala na motornom vozilu.

Auto kasko

Kasko osiguranje pruža dodatnu sigurnost i najbolju zaštitu Vašeg vozila od nepredviđenih troškova, bilo da vozilo koristite za lične potrebe ili za potrebe posla.

Osiguranje od odgovornosti

Osiguranje opšte odgovornosti pokriva štetu zbog građansko-pravnih odštetnih zahteva trećih lica zbog neočekivanog i iznenadnog događaja (nesreće) koji proizilazi iz delatnosti, vlasništva i pravnog odnosa za koji je osiguranik odgovoran.

Fizička lica mogu ugovoriti osiguranje svoje odgovornosti (kao nosioci domaćinstva, vlasnici kuće – stana, amaterski sportisti itd.) za štete nanete trećim licima.

Pravna lica mogu ugovoriti osiguranje opšte odgovornosti za štete načinjene trećim licima u toku obavljanja delatnosti i osiguranje od profesionalne odgovornosti (računovođe, advokati, izvršitelji i ostale delatnosti)